Чотиритижневе сезонне меню на 2022 рік за батьківські кошти для учнів 5-11 класів шкіл міста Дніпро є різноманітним та збалансованим. Компанія ТОВ «Контракт Продрезерв 5» забезпечує дітей якісними, корисними та смачними стравами.

Меню 2022 року розроблялося спеціалістами ТОВ «Контракт Продрезерв 5» на підставі багаторічного досвіду організації громадського харчування, з урахуванням вікових категорій та смакових вподобань дітей, існуючої нормативної бази, санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Серед ключових переваг харчування за батьківські кошти є більший асортимент запропонованих страв і урахування побажань батьків та дітей.

Обіди збалансовані за фізіологічними нормами, страви мають привабливий вигляд та чудово смакують.

МЕНЮ ОБІДІВ у 2022 році ДЛЯ УЧНІВ 5-11 КЛАСІВ ВКЛЮЧАЄ:

  • Салати та овочеві страви: овочі різні свіжі або квашені (по сезону), салат зі свіжої білоголової капусти з кукурудзою, салат з червоноголової капусти та яблук, салат з відварних буряків, капуста тушкована, салат з гарбузом та яблуками, салат з пекінської капусти з апельсином тощо.
  • Перші страви: суп круп’яний гречаний з яйцями перепелиними, борщ український зі сметаною, суп картопляний з галушками зі сметаною, суп-харчо, суп картопляний з горохом, суп овочевий з яйцями перепелиними зі сметаною, мінестроне, суп-харчо та інші.
  • Гарніри: різноманітні круп’яні гарніри з маслом вершковим, макаронні вироби відварені з маслом вершковим, паста з сиром твердим, рис по-пекінськи з маслом вершковим, картопля тушкована, картопляне пюре з маслом вершковим, картопля з куркумою запечена з маслом вершковим  тощо.
  • М’ясні страви: биточки (котлети) з яловичини або нежирної свинини, свинина, тушкована з пшоном з маслом вершковим, м’ясо свинини або яловичини, тушковане в сметані, гуляш з яловичини або нежирної свинини, рагу зі свинини з маслом вершковим тощо.
  • Страви з птиці: шашлик «Ювілейний», нагетси курячі запечені з соусом «Кетчуп» власного приготування, тюфтельки з курячого м’яса з овочами, курка з паприкою, палички курячі тощо.
  • Солодкі страви:різноманітні свіжі фрукти, компот із свіжих та заморожених фруктів або сухофруктів.
  • Перепічку з цільнозернового борошна або хліб цільнозерновий

Всі страви готуються на харчоблоці школи досвідченими кухарями. Меню до вподоби дітям, батькам, вчителям. Адже є різноманітним, складається з популярних страв, є корисним та поживним.

Кожен з батьків може взяти участь в складанні
чотиритижневого сезонного меню за батьківські кошти

У чому плюси?

  • розширення асортименту пропонованих страв для учнів, вчителів та працівників школи
  • меню розробляється з урахуванням побажань і вподобань, які надійшли від учнів, батьків, вчителів

Яким чином батьки можуть взяти участь в складанні даного меню?

1. Для цього потрібно звернутися або до заступника директора з харчування ТОВ «КонтрактПродрезерв 5» свого району (телефон вказаний в куточку споживача в столовому залі), або за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з проханням створити для навчального закладу № ___ електронну анкету із зазначенням комплексу (обіди для 5-11 класів).

2. Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв. Посилання на неї буде відправлене в електронному вигляді. Перейшовши за посиланням можна ознайомитися з правилами заповнення анкети. В анкеті представлений перелік страв за групами (перші страви, гарніри, м’ясні страви, салати, випічка, напої і т. ін.), в кінці анкети запропоновані ціни комплексів, з яких можна обрати найбільш прийнятний варіант.

3. Після закінчення голосування, наші аналітики оброблять інформацію і передадуть її до технологічного відділу. Після чого технологи складуть меню, згідно отриманих побажань і з урахуванням: норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

4. Батьки зможуть ознайомитися із складеним меню і внести коригування за бажанням.

МЕНЮ (на вибір)

Допоможіть покращити процес
організації харчування