Двотижневе меню за батьківські кошти для учнів 5-11 класів шкіл міста Дніпро є різноманітним та збалансованим. Компанія ТОВ «Контракт Продрезерв 5» забезпечує дітей якісними, корисними та смачними стравами.

Меню розробляється спеціалістами ТОВ «Контракт Продрезерв 5» на підставі багаторічного досвіду організації громадського харчування, з урахуванням вікових категорій та смакових вподобань дітей, існуючої нормативної бази, санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Серед ключових переваг харчування за батьківські кошти є більший асортимент запропонованих страв і урахування побажань батьків та дітей.

Обіди збалансовані за фізіологічними нормами, страви мають привабливий вигляд та чудово смакують.

МЕНЮ ОБІДІВ ДЛЯ УЧНІВ 5-11 КЛАСІВ, ВАРТІСТЮ ВІД 30 ГРН, ВКЛЮЧАЄ:

  • Салати: з буряків та яблук, з білокачанної капусти з зеленим горошком, з відвареного буряка з олією, з моркви з цукром, овочі в натуральному вигляді по сезону і т. ін.
  • Перші страви: український борщ зі сметаною, розсольник, різноманітні супи (з галушками, макаронами, гречаною крупою, горохом, пшоном, рисом, тощо).
  • Страви з м’яса: плов з курячим філе або пісною свининою, гуляш, печеня по домашньому, биточки, тефтельки в сметанно-томатному соусі і т. ін.
  • Страви з риби: тефтельки з хека в сметанно-томатному соусі, кнелі припущені з маслом вершковим, котлети, биточки, смажене рибне філе і т. ін.
  • Гарніри: гречана розсипчаста каша, картопля, запечена по-селянськи з кунжутом, рис розсипчастий з овочами, пюре картопляне на молоці з вершковим маслом, тушкована капуста, паста з твердим сиром та багато іншого.
  • Страви з кисломолочного сиру: пудінг, сирники, ледачі вареники, запіканка.
  • Напої: компот зі свіжих та заморожених фруктів, чай з лимоном та цукром, соки овочеві та фруктові, напої зі свіжих цитрусових і т. ін.
  • Борошняні вироби: млинці та оладки з повидлом, цукром, вершковим маслом, сметаною.
  • Випічка: булочки та пиріжки з різноманітною начинкою, кутики з яблуками та повидлом, слойки, ватрушки, бублики, рогалики і т. ін.

Всі страви готуються на харчоблоці школи досвідченими кухарями. Меню до вподоби дітям, батькам, вчителям. Адже є різноманітним, складається з попудярних страв, є корисним та поживним.

Кожен з батьків може взяти участь в складанні
двотижневого МЕНЮ за батьківські кошти

У чому плюси?

  • розширення асортименту пропонованих страв для учнів, вчителів та працівників школи
  • меню розробляється з урахуванням побажань і вподобань, які надійшли від учнів, батьків, вчителів

Яким чином батьки можуть взяти участь в складанні даного меню?

1. Для цього потрібно звернутися або до заступника директора з харчування ТОВ «КонтрактПродрезерв 5» свого району (телефон вказаний в куточку споживача в столовому залі), або за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з проханням створити для навчального закладу № ___ електронну анкету із зазначенням комплексу (обіди для 5-11 класів).

2. Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв. Посилання на неї буде відправлене в електронному вигляді. Перейшовши за посиланням можна ознайомитися з правилами заповнення анкети. В анкеті представлений перелік страв за групами (перші страви, гарніри, м’ясні страви, салати, випічка, напої і т. ін.), в кінці анкети запропоновані ціни комплексів, з яких можна обрати найбільш прийнятний варіант.

3. Після закінчення голосування, наші аналітики оброблять інформацію і передадуть її до технологічного відділу. Після чого технологи складуть меню, згідно отриманих побажань і з урахуванням: норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

4. Батьки зможуть ознайомитися із складеним меню і внести коригування за бажанням.

МЕНЮ (на вибір)

Допоможіть покращити процес
організації харчування