Двотижневе меню на 2021 рік за батьківські кошти для учнів 5-11 класів шкіл міста Дніпро є різноманітним та збалансованим. Компанія ТОВ «Контракт Продрезерв 5» забезпечує дітей якісними, корисними та смачними стравами.

Меню 2021 року розроблялося спеціалістами ТОВ «Контракт Продрезерв 5» на підставі багаторічного досвіду організації громадського харчування, з урахуванням вікових категорій та смакових вподобань дітей, існуючої нормативної бази, санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Серед ключових переваг харчування за батьківські кошти є більший асортимент запропонованих страв і урахування побажань батьків та дітей.

Обіди збалансовані за фізіологічними нормами, страви мають привабливий вигляд та чудово смакують.

МЕНЮ ОБІДІВ у 2021 році ДЛЯ УЧНІВ 5-11 КЛАСІВ ВКЛЮЧАЄ:

  • Салати: з буряків та яблук, з білокачанної капусти з зеленим горошком, з відвареного буряка з олією, з моркви з цукром, овочі в натуральному вигляді по сезону і т. ін.
  • Перші страви: український борщ зі сметаною, розсольник, різноманітні супи (з галушками, макаронами, гречаною крупою, горохом, пшоном, рисом, тощо).
  • Страви з м’яса: плов з курячим філе або пісною свининою, гуляш, печеня по домашньому, биточки, тефтельки в сметанно-томатному соусі і т. ін.
  • Страви з риби: тефтельки з хека в сметанно-томатному соусі, кнелі припущені з маслом вершковим, котлети, биточки, смажене рибне філе і т. ін.
  • Гарніри: гречана розсипчаста каша, картопля, запечена по-селянськи з кунжутом, рис розсипчастий з овочами, пюре картопляне на молоці з вершковим маслом, тушкована капуста, паста з твердим сиром та багато іншого.
  • Страви з кисломолочного сиру: пудінг, сирники, ледачі вареники, запіканка.
  • Напої: компот зі свіжих та заморожених фруктів, чай з лимоном та цукром, соки овочеві та фруктові, напої зі свіжих цитрусових і т. ін.
  • Борошняні вироби: млинці та оладки з повидлом, цукром, вершковим маслом, сметаною.
  • Випічка: булочки та пиріжки з різноманітною начинкою, кутики з яблуками та повидлом, слойки, ватрушки, бублики, рогалики і т. ін.

Всі страви готуються на харчоблоці школи досвідченими кухарями. Меню до вподоби дітям, батькам, вчителям. Адже є різноманітним, складається з попудярних страв, є корисним та поживним.

Кожен з батьків може взяти участь в складанні
двотижневого МЕНЮ за батьківські кошти

У чому плюси?

  • розширення асортименту пропонованих страв для учнів, вчителів та працівників школи
  • меню розробляється з урахуванням побажань і вподобань, які надійшли від учнів, батьків, вчителів

Яким чином батьки можуть взяти участь в складанні даного меню?

1. Для цього потрібно звернутися або до заступника директора з харчування ТОВ «КонтрактПродрезерв 5» свого району (телефон вказаний в куточку споживача в столовому залі), або за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з проханням створити для навчального закладу № ___ електронну анкету із зазначенням комплексу (обіди для 5-11 класів).

2. Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв. Посилання на неї буде відправлене в електронному вигляді. Перейшовши за посиланням можна ознайомитися з правилами заповнення анкети. В анкеті представлений перелік страв за групами (перші страви, гарніри, м’ясні страви, салати, випічка, напої і т. ін.), в кінці анкети запропоновані ціни комплексів, з яких можна обрати найбільш прийнятний варіант.

3. Після закінчення голосування, наші аналітики оброблять інформацію і передадуть її до технологічного відділу. Після чого технологи складуть меню, згідно отриманих побажань і з урахуванням: норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

4. Батьки зможуть ознайомитися із складеним меню і внести коригування за бажанням.

МЕНЮ (на вибір)

Допоможіть покращити процес
організації харчування