Сучасні лінії роздачі гарячого харчування облаштовані за принципом «шведського столу» з обов’язковою видачею страв працівником харчоблоку. Відвідувачі обирають страви за бажанням, враховуючи власні смакові вподобання та потреби. Щоденно в меню представлені різноманітні смачні та корисні страви — соковиті котлети із рум’яною скоринкою, ніжні відбивні, запашні шашлички, нежирна морська риба. Багато гарнірів – різноманітні каші, страви з картоплі та овочів. Не аби яким попитом користується випічка з різною начинкою. Корисні напої представлені соками без додавання цукру , водою, компотами, чаєм. Перекусити чи пообідати в буфеті школи мають змогу не лише учні старших класів, але й вчителі, батьки, працівники навчального закладу.

Дизайн інтер’єру буфетів сучасний та стильний, в оздобленні використані якісні привабливі матеріали. Кольорова гамма — збалансована, приємна, вона створює позитивну атмосферу та поліпшує настрій. Затишний інтер’єр налаштовує на приємний відпочинок. Розташуватись можна на зручних стільцях, або м’яких диванчиках за гарно вбраними столами.

У чому плюси?

  • Гаряче харчування є запорукою гарного самопочуття та бадьорого настрою дитини
  • Різноманітне меню вдовольняє смакові вподобання дітей різного віку
  • Перекусити чи пообідати можна в зручний час

Повний цикл приготування відбувається безпосередньо на харчоблоці школи.

Страви  готуються перед подачею відповідно до технологічних карт, з урахуванням санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Гаряче харчування дітей під час перебування у школі є однією з важливих умов підтримання їх здоров’я та здатності до ефективного навчання.

На сьогодні сучасні лінії гарячого харчування встановлені у 28 закладах освіти:

м. Дніпро, школи № 1, 6, 15, 19, 21, 28, 33, 45, 52, 54,77,  81,100, 111, 129, 130, 134, 136, 142, 148, ЛІТ.

м. Павлоград, школи № 5, 9, 11.

м. Першотравенськ, школа № 5.

м. Новомосковськ, школа №6, №11, №18

Допоможіть покращити процес
організації харчування