Лінії роздачі гарячого харчування, облаштовані за принципом «шведського столу», є прикладом впровадження новітніх стандартів організації  харчування у навчальних закладах м. Павлограда. Діти, вчителі та батьки мають змогу обирати страви із різноманітного меню за своїм смаком.

Щодня на вибір кілька видів гарнірів, салати із сезонних овочів, м’ясні та рибні страви. Корисним доповненням до основних страв є випічка із різною начинкою. Напої представлені соком, компотом, чаєм.

Всі лінії роздачі гарячого харчування розроблені відповідно для кожної школи за індивідуальнім проектом. Перед встановленням враховується кількість учнів, та інші чинники. Штат харчоблоку комплектується достатньою кількістю професійних кухарів з великим досвідом роботи у сфері організації громадського харчування та досвідом роботи саме в учбових закладах.

Інтер’єр буфетних зон облаштований у сучасному стилі на різні тематики. Над дизайном працюють талановиті фахівці. Використовується приємна кольорова гама. Приміщення оздоблюються безпечними сучасними матеріалами. Позитивна невимушена атмосфера створює гарний настрій, спонукає до відпочинку.

Повний цикл приготування страв відбувається безпосередньо на харчоблоці школи.

Блюда готуються перед подачею відповідно до технологічних карт, з урахуванням санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

На сьогодні у місті Павлограді встановлено 3 сучасні лінії роздачі гарячого харчування:

Школи № 5911.

Всі роботи з дизайну приміщення, придбанню техніки та встановленню лінії гарячого харчування були виконані за рахунок ТОВ «Контракт Продрезерв 5».

Допоможіть покращити процес
організації харчування