Комплексне харчування є необхідною умовою гарного самопочуття та бадьорого настрою дитини. Здорова, якісна їжа забезпечує організм усіма необхідними речовинами (повноцінними білками, вітамінами, мікро- та макроелементами, вуглеводами). Грамотно організоване харчування привчає до режиму, стає запорукою підвищення стійкості організму до захворювань, захищає від впливу несприятливих зовнішніх чинників, попереджує проблеми функціонування системи травлення.
Комплексна організація харчування в інтернатах м. Дніпра передбачає збалансоване різноманітне меню, розроблене з урахуванням вікових груп дітей згідно з вимогами Постанови Кабінету Міністрів України від 24 березня 2021 р. № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку». Страви готуються відповідно до технологічних карт, з дотриманням санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.
З огляду на можливості та потреби об’єкта, що обслуговується, приготування їжі відбувається на харчоблоці інтернату або на власних виробничих потужностях ТОВ «Контракт Продрезерв 5». Доставка готових страв в інтернати Дніпра, Новомосковська, Кривого Рога, Першотравенська, Павлограда виконується оперативно, в обумовлений термін. Страви завжди свіжі, привабливо виглядають та чудово смакують. Підприємство використовує тільки високоякісні продукти.
Компанія «Контракт Продрезерв 5» має багаторічний досвід в сфері комплексної організацій харчування в школах, дитячих садках, ліцеях, інтернатах Дніпра та інших містах Дніпропетровської області. Володіє необхідними інструментами та ресурсами для бездоганного виконання взятих на себе зобов’язань щодо забезпечення якісною, корисною, здоровою їжею будь-якої кількості дітей. Має досвід відкриття сучасних ліній роздачі гарячого харчування.
Чотиритижневі сезонні меню для інтернатів Дніпра розроблено відповідно до з урахуванням вікових груп і смакових вподобань вихованців, класифікації навчально-виховного закладу. Його створенням та затвердженням займаються досвідченні фахівці – дієтологи, технологи, лікарі. Чотиритижневе сезонне меню передбачає п’ять прийомів їжі: сніданок, другий сніданок, обід, підвечірок, вечеря. Перші гарячі страви представлені борщами, супами. Серед гарнірів страви з картоплі та круп, тушковані овочі. Обов’язковими складовими є вітамінні салати, овочі та фрукти по сезону. Особливу увагу привертають різноманітні борошняні вироби: пиріжки та булочки з начинкою на будь-який смак. Страви з риби та м’яса включають: котлетки запечені або припущені, кнелі, тюфтельки в соусі, відбивні та шашлички з курячого філе. Корисні солодкі страви та напої представлені різноманітними компотами, киселями, чаєм, соками без додавання цукру.
Як замовити послугу?
Зверніться до представника ТОВ «Контракт Продрезерв 5» за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 із запитом про необхідність комплексної організації харчування в інтернаті у м. Дніпро, Новомосковськ, Кривий Ріг, Першотравенськ або Павлоград. Зазначте назву інтернату, назву населеного пункту та кількість вихованців.
Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв, та нададуть подальші інструкції, щодо продовження співпраці.