Двотижневе меню обідів у 2021 році за батьківські кошти для учнів 1-4 класів, які відвідують групу подовженого дня (ГПД) в школах міста Дніпро є різноманітним та збалансованим. Діти отримують повноцінне комплексне харчування, залишаючись в навчальному закладі після уроків. Компанія ТОВ «Контракт Продрезерв 5» забезпечує дітей якісними, корисними та смачними стравами.

Меню на 2021 рік розроблене спеціалістами ТОВ «Контракт Продрезерв 5» на підставі багаторічного досвіду організації громадського харчування, з урахуванням вікових категорій та смакових вподобань дітей, існуючої нормативної бази, санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Серед ключових переваг харчування за батьківські кошти є більший асортимент запропонованих страв і урахування побажань батьків та дітей.

Обіди збалансовані за фізіологічними нормами, страви мають привабливий вигляд та чудово смакують.

МЕНЮ ОБІДІВ у 2021 році ДЛЯ УЧНІВ 1-4 КЛАСІВ ВКЛЮЧАЄ:

  • Перші страви: борщ зі сметаною, суп картопляний з пшеничною крупою, суп картопляний з галушками, розсольник і т. ін.
  • Гарніри: паста з твердим сиром, картопляне пюре, розсипчастий рис з овочами, різноманітні каші з вершковим маслом (гречана, пшенична, вівсяна, ячна, пшона), картопля тушкована з овочами, овочеве рагу і т. ін.
  • Салати: з білокачанної капусти, з відвареного буряка, з моркви з цукром, з буряків та яблук і т. ін.
  • Рибні страви: тефтельки з хека в сметано-томатному соусі, рибні котлети та биточки, рибні кнелі припущені з маслом вершковим і т. ін.
  • М’ясні страви: рублені котлети, парові биточки, оладки з яловичої печінки, котлети зі свинини запечені з соусом бешамель під сирною скоринкою та сиром твердим, фрикадельки з курячого філе в сметано-томатному соусі і т. ін.
  • Напої: компоти, чай, овочеві та фруктові соки, освіжаючі напої з лимонів та апельсинів.
  • Борошняні вироби: млинці та оладки з повидлом, цукром, вершковим маслом, сметаною.
  • Випічка: булочки та пиріжки з різноманітною начинкою, кутики з яблуками та повидлом, слойки, ватрушки, бублики, рогалики і т. ін.

Страви готуються на харчоблоці школи безпосередньо перед подачею. Все завжди свіже, тепле, ароматне та смачне.

КОЖЕН З БАТЬКІВ МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СКЛАДАННІ ДВОТИЖНЕВОГО МЕНЮ ЗА БАТЬКІВСЬКІ КОШТИ

В ЧОМУ ПЕРЕВАГИ?

  • розширення асортименту пропонованих страв для учнів, вчителів та працівників школи
  • меню розробляється з урахуванням побажань і вподобань, які надійшли від учнів, батьків, вчителів

ЯКИМ ЧИНОМ БАТЬКИ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СКЛАДАННІ ДАНОГО МЕНЮ?

1. Для цього потрібно звернутися до заступника директора з харчування ТОВ «Контракт Продрезерв 5» свого району (телефон вказаний в куточку споживача в столовому залі), або за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з проханням створити для навчального закладу № ___ електронну анкету із зазначенням комплексу (додаткове харчування 1-4 класів ГПД).

2. Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв. Посилання на неї буде відправлене ​​в електронному вигляді. Перейшовши за посиланням можна ознайомитися з правилами заповнення анкети. В анкеті представлений перелік страв за групами (перші страви, гарніри, м’ясні страви, салати, випічка, напої тощо), в кінці анкети запропоновані ціни комплексів, з яких можна вибрати найбільш прийнятний.

3. По завершенню голосування, наші аналітики оброблять інформацію та передадуть її до технологічного відділу. Після чого технологи складуть меню згідно побажань та з урахуванням норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

4. Складене меню передається директору навчального закладу і на харчоблок. Батьки мають змогу ознайомитись із переліком затверджених страв, та скоригувати його за бажанням.

МЕНЮ (на вибір)

Допоможіть покращити процес
організації харчування