Двотижневе меню обідів за батьківські кошти для учнів 1-4 класів, які відвідують групу подовженого дня (ГПД) в школах міста Дніпро є різноманітним та збалансованим. Діти отримують повноцінне комплексне харчування, залишаючись в навчальному закладі після уроків. Компанія ТОВ «Контракт Продрезерв 5» забезпечує дітей якісними, корисними та смачними стравами.

Меню розробляється спеціалістами ТОВ «Контракт Продрезерв 5» на підставі багаторічного досвіду організації громадського харчування, з урахуванням вікових категорій та смакових вподобань дітей, існуючої нормативної бази, санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Серед ключових переваг харчування за батьківські кошти є більший асортимент запропонованих страв і урахування побажань батьків та дітей.

Обіди збалансовані за фізіологічними нормами, страви мають привабливий вигляд та чудово смакують.

МЕНЮ ОБІДІВ ДЛЯ УЧНІВ 1-4 КЛАСІВ, ВАРТІСТЮ ВІД 30 ГРН, ВКЛЮЧАЄ:

  • Перші страви: борщ зі сметаною, суп картопляний з пшеничною крупою, суп картопляний з галушками, розсольник і т. ін.
  • Гарніри: паста з твердим сиром, картопляне пюре, розсипчастий рис з овочами, різноманітні каші з вершковим маслом (гречана, пшенична, вівсяна, ячна, пшона), картопля тушкована з овочами, овочеве рагу і т. ін.
  • Салати: з білокачанної капусти, з відвареного буряка, з моркви з цукром, з буряків та яблук і т. ін.
  • Рибні страви: тефтельки з хека в сметано-томатному соусі, рибні котлети та биточки, рибні кнелі припущені з маслом вершковим і т. ін.
  • М’ясні страви: рублені котлети, парові биточки, оладки з яловичої печінки, котлети зі свинини запечені з соусом бешамель під сирною скоринкою та сиром твердим, фрикадельки з курячого філе в сметано-томатному соусі і т. ін.
  • Напої: компоти, чай, овочеві та фруктові соки, освіжаючі напої з лимонів та апельсинів.
  • Борошняні вироби: млинці та оладки з повидлом, цукром, вершковим маслом, сметаною.
  • Випічка: булочки та пиріжки з різноманітною начинкою, кутики з яблуками та повидлом, слойки, ватрушки, бублики, рогалики і т. ін.

Страви готуються на харчоблоці школи безпосередньо перед подачею. Все завжди свіже, тепле, ароматне та смачне.

КОЖЕН З БАТЬКІВ МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СКЛАДАННІ ДВОТИЖНЕВОГО МЕНЮ ЗА БАТЬКІВСЬКІ КОШТИ

В ЧОМУ ПЕРЕВАГИ?

  • розширення асортименту пропонованих страв для учнів, вчителів та працівників школи
  • меню розробляється з урахуванням побажань і вподобань, які надійшли від учнів, батьків, вчителів

ЯКИМ ЧИНОМ БАТЬКИ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СКЛАДАННІ ДАНОГО МЕНЮ?

1. Для цього потрібно звернутися до заступника директора з харчування ТОВ «Контракт Продрезерв 5» свого району (телефон вказаний в куточку споживача в столовому залі), або за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з проханням створити для навчального закладу № ___ електронну анкету із зазначенням комплексу (додаткове харчування 1-4 класів ГПД).

2. Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв. Посилання на неї буде відправлене ​​в електронному вигляді. Перейшовши за посиланням можна ознайомитися з правилами заповнення анкети. В анкеті представлений перелік страв за групами (перші страви, гарніри, м’ясні страви, салати, випічка, напої тощо), в кінці анкети запропоновані ціни комплексів, з яких можна вибрати найбільш прийнятний.

3. По завершенню голосування, наші аналітики оброблять інформацію та передадуть її до технологічного відділу. Після чого технологи складуть меню згідно побажань та з урахуванням норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

4. Складене меню передається директору навчального закладу і на харчоблок. Батьки мають змогу ознайомитись із переліком затверджених страв, та скоригувати його за бажанням.

МЕНЮ (на вибір)

Допоможіть покращити процес
організації харчування