Чотиритижневі сезонні  меню обідів у 2022 році за батьківські кошти для учнів 1-4 класів, які відвідують групу подовженого дня (ГПД) в школах міста Дніпро є різноманітним та збалансованим. Діти отримують повноцінне комплексне харчування, залишаючись в навчальному закладі після уроків. Компанія ТОВ «Контракт Продрезерв 5» забезпечує дітей якісними, корисними та смачними стравами.

Меню на 2022 рік розроблене спеціалістами ТОВ «Контракт Продрезерв 5» на підставі багаторічного досвіду організації громадського харчування, з урахуванням вікових категорій та смакових вподобань дітей, існуючої нормативної бази, санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Серед ключових переваг харчування за батьківські кошти є більший асортимент запропонованих страв і урахування побажань батьків та дітей.

Обіди збалансовані за фізіологічними нормами, страви мають привабливий вигляд та чудово смакують.

МЕНЮ ОБІДІВ у 2022 році ДЛЯ УЧНІВ 1-4 КЛАСІВ ВКЛЮЧАЄ:

  • Салати та овочеві страви: овочі різні свіжі або квашені ( по сезону), салат зі свіжої білоголової капусти з кукурудзою, салат з черноголової капусти та яблук, салат з відварних буряків, капуста тушкована,салат з гарбузом та яблуками, салат з пекінської капусти з апельсином тощо.
  • Перші страви: суп круп’яний гречаний з яйцями перепелиними, борщ український зі сметаною, суп картопляний з галушками зі сметаною,суп-харчо, суп картопляний з горохом, суп овочевий з яйцями перепелиними зі сметаною,  мінестроне, суп-харчо та інші.
  • Гарніри: різноманітні  круп’яні  гарніри з вершковим маслом , макаронні вироби відварені з вершковим маслом, паста з сиром твердим, рис по-пекінськи з вершковим маслом,  картопля тушкована картопляне пюре з вершковим маслом, картопля з куркумою запечена з маслом вершковим тощо.
  • М’ясні страви: биточки (котлети) з яловичини або нежирної свинини, свинина, тушкована з пшоном з маслом вершковим, м’ясо свинини або яловичини, тушковане в сметані, гуляш з яловичини або нежирної свинини, рагу зі свинини з маслом вершковим тощо.
  • Страви з птиці: шашлик «Ювілейний», нагетси курячі запечені з соусом «Кетчуп» власного приготування, тюфтельки з курячого м’яса з овочами, курка з паприкою, палички курячі тощо.
  • Солодкі страви: різноманітні свіжі фрукти, компот із свіжих та заморожених фруктів або сухофруктів.
  • Перепічку з цільнозернового борошна або хліб цільнозерновий

Страви готуються на харчоблоці школи безпосередньо перед подачею. Все завжди свіже, тепле, ароматне та смачне.

КОЖЕН З БАТЬКІВ МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СКЛАДАННІ ЧОТИРИТИЖНЕВОГО СЕЗОННОГО   МЕНЮ ЗА БАТЬКІВСЬКІ КОШТИ

В ЧОМУ ПЕРЕВАГИ?

  • розширення асортименту пропонованих страв для учнів, вчителів та працівників школи
  • меню розробляється з урахуванням побажань і вподобань, які надійшли від учнів, батьків, вчителів

ЯКИМ ЧИНОМ БАТЬКИ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СКЛАДАННІ ДАНОГО МЕНЮ?

1. Для цього потрібно звернутися до заступника директора з харчування ТОВ «Контракт Продрезерв 5» свого району (телефон вказаний в куточку споживача в столовому залі), або за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з проханням створити для навчального закладу № ___ електронну анкету із зазначенням комплексу (додаткове харчування 1-4 класів ГПД).

2. Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв. Посилання на неї буде відправлене ​​в електронному вигляді. Перейшовши за посиланням можна ознайомитися з правилами заповнення анкети. В анкеті представлений перелік страв за групами (перші страви, гарніри, м’ясні страви, салати, випічка, напої тощо), в кінці анкети запропоновані ціни комплексів, з яких можна вибрати найбільш прийнятний.

3. По завершенню голосування, наші аналітики оброблять інформацію та передадуть її до технологічного відділу. Після чого технологи складуть меню згідно побажань та з урахуванням норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

4. Складене меню передається директору навчального закладу і на харчоблок. Батьки мають змогу ознайомитись із переліком затверджених страв, та скоригувати його за бажанням.

МЕНЮ (на вибір)

Допоможіть покращити процес
організації харчування