Обіди для учнів пільгових категорій, які відвідують групи подовженого дня (діти-сироти; діти, батьки яких є учасниками АТО; діти з багатодітних сімей та інші ) в школах м. Дніпра, оплачуються за рахунок коштів міського бюджету.
Харчування здійснюється на підставі чотиритижневих сезонних меню на 2022 рік, розроблених кваліфікованими технологами, лікарем-алергологом, лікарем-гастроентерологом, лікарем-педіатром, лікарем-дієтологом, з урахуванням пропозицій директорів шкіл, батьків та погоджених Держпродспоживслужбою. Меню мають експертний висновок Державного біотехнологічного університету.
Кухарі ТОВ «Контракт Продрезерв 5» готують обіди у чіткій відповідності до розроблених чотиритижневих сезонних меню, затвердних на 2022 рік, забезпечуючи дітей якісними, смачними та корисними стравами.
МЕНЮ 2022 ОБІДІВ (ГПД) ДЛЯ УЧНІВ ПІЛЬГОВИХ КАТЕГОРІЙ ВКЛЮЧАЄ:
- Салати та овочеві страви: овочі різні свіжі або квашені (по сезону), салат зі свіжої білоголової капусти з кукурудзою, салат з червоноголової капусти та яблук, салат з відварних буряків, капуста тушкована, салат з гарбузом та яблуками тощо.
- Перші страви: суп круп’яний гречаний з яйцями перепелиними, борщ український зі сметаною, суп картопляний з галушками зі сметаною, суп-харчо, суп картопляний з горохом, суп овочевий з яйцями перепелиними зі сметаною, мінестроне та інші.
- Гарніри: різноманітні круп’яні гарніри з маслом вершковим, макаронні вироби відварені з маслом вершковим, паста з сиром твердим, рис по-пекінськи з маслом вершковим, картопля тушкована, картопляне пюре з маслом вершковим, картопля з куркумою запечена з маслом вершковим тощо.
- М’ясні страви — биточки (котлети) з яловичини або нежирної свинини, свинина, тушкована з пшоном з маслом вершковим, м’ясо свинини або яловичини, тушковане в сметані, гуляш з яловичини або нежирної свинини, рагу зі свинини з маслом вершковим тощо.
- Страви з птиці : шашлик «Ювілейний», нагетси курячі запечені з соусом «Кетчуп» власного приготування, тюфтельки з курячого м’яса з овочами, курка з паприкою.
- Солодкі страви: різноманітні свіжі фрукти, компот із свіжих та заморожених фруктів або сухофруктів.
- Перепічку з цільнозернового борошна або хліб цільнозерновий
Всі страви готуються на харчоблоці школи досвідченими кухарями. Для приготування використовуються виключно високоякісні харчові продукти. Організація харчування в школах м. Дніпра контролюється на кожному етапі виробничого процесу.
Компанія «Контракт Продрезерв 5» забезпечує зворотний зв’язок та оперативне реагування на звернення батьків, вчителів, учнів з питань, які стосуються організації харчування.
Як звернутись до ТОВ «Контракт Продрезерв 5» можна дізнатися тут