Вищі Навчальні Заклади

Комплексна організація харчування у вищих навчальних закладах Дніпра забезпечує студентів, викладачів, працівників, гостей ВНЗ корисними, смачними стравами на будь-який смак.

Страви готуються безпосередньо на харчоблоках закладів, які обслуговуються, відповідно до технологічних карт, з дотриманням санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування. Підприємство використовує тільки високоякісні продукти.

Ми враховуємо європейський досвід та сучасні вимоги щодо організації громадського харчування. Впроваджуємо нові стандарти. Облаштовуємо у ВНЗ лінії роздачі гарячого харчування з різноманітним меню, яке враховує смакові вподобання широкого кола споживачів. Його створенням та затвердженням займаються досвідченні фахівці – дієтологи, технологи, лікарі.

Щоденно в меню ліній представлені різноманітні перші страви: супи, борщі. Серед гарнірів розсипчасті каші, плов, картопля відварна, запечена або тушкована, овочеве рагу, вареники тощо. М’ясні та рибні страви представлені котлетами, тефтелями, відбивними та шашличками з курячого філе. Кожного дня у меню вітамінні салати, овочі по сезону. На вибір пропонується випічка із різноманітною начинкою та кондитерські вироби власного виробництва. Серед напоїв — компоти, чаї, соки.

Сучасні лінії роздачі гарячого харчування, організовані за принципом шведського столу. Можна обрати страви до смаку. Учні, вчителі та гості вищого навчального закладу мають змогу комплексно пообідати або перекусити. Завітати до їдальні можна у зручний час. Їжа завжди тепла, гарно смакує та апетитно виглядає.

Компанія «Контракт Продрезерв 5» має багаторічний досвід організації комплексного харчування у навчальних закладах. Сучасні лінії роздачі гарячого харчування з великим асортиментом різноманітних страв вже успішно працюють у навчальних закладах Дніпра, Першотравенська, Павлограда та Кривого Рогу.

ЯК ЗАМОВИТИ ПОСЛУГУ?

Зверніться до представника ТОВ «Контракт Продрезерв 5» за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з понеділка по п’ятницю, з 8.00 до 17.00 із запитом про необхідність комплексної організації харчування у ВНЗ м. Дніпро, Новомосковськ, Кривий Ріг, Першотравенськ або Павлоград. Зазначте назву учбового закладу, назву населеного пункту та кількість учнів.

Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв, та нададуть подальші інструкції, дотримуючись яких можна буде продовжити співпрацю.

Допоможіть покращити процес
організації харчування