Батьки мають змогу посилити раціон дитини, замовивши додаткове харчування (доповнення до бюджетного харчування, перекус між обідом і сніданком, полуденок). У цьому разі стандартне меню доповнюється смачним корисним перекусом.

ВАРІАНТИ ДОДАТКОВОГО ХАРЧУВАННЯ, вартістю 12 грн

(узгоджуються з батківськими комітетами шкіл)

 

  • печений пиріжок з фруктами     чай з шипшиною та медом
  • сирники з кисломолочного сиру з повидлом     чай з цукром
  • ватрушка з яблуками   +   сік фруктовий
  • фруктовий салат (апельсини, мандарини, банани, ківі, яблука)
  • кекс   +   чай з цукром
  • оладки з морквою під шоколадним соусом   +   чай з чорницею і медом
  • ватрушка із кисломолочного сиру з морквою і яблуками   +   чай з шипшиною та медом 
  • пудинг з кисломолочного сиру   +   чай з медом

 

 

Все готується безпосередньо на харчоблоці перед подачею. Запашна, пухка випічка потрапляє на столи до дітей прямо з «пилу, з жару».

В чому переваги?

  • Корисне доповнення до бюджетного харчування
  • Смачний легкий перекус між сніданком та обідом
  • Додаткове джерело поживних речовинах при посиленому розумовому та фізичному навантаженні
  • Заохочує харчуватися смачно та корисно

Як замовити посилене (додаткове) харчування для 1-4 класів?

1. Для цього потрібно звернутися до заступника директора з харчування ТОВ «Контракт Продрезерв 5» свого району (телефон вказаний в куточку споживача в столовому залі), або за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з проханням створити для навчального закладу № ___ електронну анкету із зазначенням комплексу (посилене харчування для 1-4 класів).

2. Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв. Посилання на неї буде відправлене ​​в електронному вигляді. Перейшовши за посиланням можна ознайомитися з правилами заповнення анкети. В анкеті представлений перелік страв за групами (перші страви, гарніри, м’ясні страви, салати, випічка, напої тощо), в кінці анкети запропоновані ціни комплексів, з яких можна вибрати найбільш прийнятний.

3. По завершенню голосування, наші аналітики оброблять інформацію та передадуть її до технологічного відділу. Після чого технологи складуть меню згідно побажань та з урахуванням норм, рекомендацій дієтологів, вимог чинного законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

4. Складене меню передається директору навчального закладу і на харчоблок. Батьки мають змогу ознайомитись із переліком затверджених страв, та скоригувати його за бажанням.

Допоможіть покращити процес
організації харчування