Двотижневе меню для дитячих садків передбачає сніданок, обід, полуденок та вечерю. Розробляється з урахуванням вікової категорії дітей (1-3 роки життя) з дотриманням: норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Комплексна організація харчування в дитячих садах Дніпра компанією «Контракт Продрезерв 5» дозволяє щоденно забезпечувати діток якісними, корисними та смачними стравами.

Якісне харчування в перші роки життя є запорукою здоров’я дитини. Адже попереджує функціональні розлади діяльності шлунково-кишкового тракту, привчає до правильного режиму прийому їжі.

Меню розробляється та затверджується спеціальною комісією в яку входять: лікар-алерголог, лікар-гастроентеролог, лікар-педіатр, лікар-дієтолог, інженер-технолог, завідувачі дитсадками, директора шкіл, голова батьківської ради при міському голові, представник Держпродспоживслужби.

Кожна страва з меню дитячих садочків м. Дніпро збалансована за смаком, має привабливий зовнішній вигляд та аромат. Блюда готуються з використанням щадних технологій — тушкування, варіння, припускання, запікання.

  • Легкий сніданок швидко засвоюється та сповнює енергією. Овочі, ароматні каші на молоці або на воді як гарнір до ніжних тушкованих оладок з печінки, свіжий хліб із шматочком вершкового масла – змітаються з тарілок вмить.
  • На обід дітям пропонуються різноманітні гарніри, картопляне пюре, тушковані або свіжі овочі по сезону, супи, страви з м’яса та риби. Особливо подобається дошкільнятам нещодавно включена до меню картопляна запіканка із курячим м’ясом, голубці запечені у томатно-сметанному соусі, вітамінні салати.
  • Полуденок, багатий на швидкі вуглеводи та білки, включає випічку із різноманітною начинкою, молочні супи, оладки, сирники, запечені яблука з цукром. Корисні напої полуденка представлені кисілем із свіжих чи заморожених фруктів та ягід, какао на молоці, чаєм.
  • Вечеря – поживна та легка. На тарілці у діток овочеві страви, биточки з курячого м’яса із соусом, рибні фрикадельки або рибні парові котлетки, чай з цукром.

Для молодшої вікової групи збільшений вихід натуральних м’ясних страв, страв з молочних продуктів, свіжих фруктів по сезону. Виключені несумісні страви, а також страви, які не подобалися більшості діток( ікра кабачкова, печінка тушкована, гуляш з яловичини та інші).

Покращене меню стало запорукою гарного апетиту дітей. Тим більше, що готують страви професійні кухарі, що ставляться до діток та свої справи з любов’ю.

ТОВ «Контракт Продрезерв 5» організовує харчування в дитячих садах комплексно — закуповує та розподіляє продукти, здійснює доставку, приготування їжі відбувається на харчоблоці об’єкта, що обслуговується. Використовуються виключно високоякісні продукти. Організація  харчування у ДНЗ Дніпра контролюється  на кожному етапі виробничого процесу.

ПОДИВИТИСЬ МЕНЮ 2020

Допоможіть покращити процес
організації харчування