Чотиритижневі сезонні меню обідів за батьківські кошти для учнів 1-11 класів шкіл м. Новомосковська є різноманітним та збалансованим. Компанія ТОВ «Контракт Продрезерв 5» забезпечує дітей якісними, корисними та смачними стравами.

Меню розробляється спеціалістами ТОВ «Контракт Продрезерв 5» на підставі багаторічного досвіду організації громадського харчування, з урахуванням вікових категорій та смакових вподобань дітей, існуючої нормативної бази, санітарних норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

Обіди збалансовані за фізіологічними нормами, страви мають привабливий вигляд та чудово смакують.

МЕНЮ ОБІДІВ ДЛЯ УЧНІВ 1-11 КЛАСІВ ВКЛЮЧАЄ:

  • Перші страви: український борщ зі сметаною,  різноманітні супи (з галушками, макаронними виробами, гречаною крупою, горохом, пшоном, рисом, тощо), овочеві супи тощо.
  • Салати: з буряків та яблук, з білоголової капусти з зеленим горошком, з відвареного буряка з олією, з моркви з сиром твердим, овочі різні в натуральному вигляді по сезону і т. ін.
  • Страви з м’яса та птиці: плов з курячим філе або пісною свининою, гуляш, печеня по домашньому, биточки (котлети) запечені або припущені, тюфтельки в сметанно-томатному соусі , курячі палички, нагетси курячі, курка з паприкою і т. ін.
  • Страви з морської риби: тюфтельки з хека в сметанно-томатному соусі, кнелі припущені з маслом вершковим, котлети, биточки запечені або припущені, риба запечена або припущена і т. ін.
  • Гарніри: різноманітні каші грузлі або розсипчасті з маслом вершковим, картопля, запечена по-селянськи з кунжутом, рис розсипчастий з овочами, рис по-пекінськи, пюре картопляне  з вершковим маслом, тушкована капуста, паста з твердим сиром та багато іншого.
  • Страви з кисломолочного сиру: пудінги, сирники, ледачі вареники, запіканки тощо.
  • Солодкі страви та напої: компоти або киселі  зі свіжих та заморожених або сушених плодів або ягід, чай з лимоном, чай масала, каркаде, соки овочеві та фруктові без додавання цукру, напої зі свіжих цитрусових і т. ін.
  • Борошняні кулінарні вироби: булочки та пиріжки з різноманітною начинкою, кутики з яблуками та повидлом, слойки, ватрушки, бублики, рогалики і т. ін.
  • Страви з борошна: млинці та оладки з солодкими соусами, вершковим маслом, сметаною, вареники з різними начинками тощо.

Всі страви готуються на харчоблоці школи досвідченими кухарями. Меню до вподоби дітям, батькам, вчителям. Адже є різноманітним, складається з популярних страв, є корисним та поживним.

КОЖЕН З БАТЬКІВ МОЖЕ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СКЛАДАННІ
ЧОТИРИТИЖНЕВОГО СЕЗОННОГО  МЕНЮ ЗА БАТЬКІВСЬКІ КОШТИ

У ЧОМУ ПЛЮСИ?

  • Діти отримують збалансоване гаряче харчування
  • меню розробляється з урахуванням побажань і вподобань, які надійшли від учнів, батьків, вчителів

ЯКИМ ЧИНОМ БАТЬКИ МОЖУТЬ ВЗЯТИ УЧАСТЬ В СКЛАДАННІ ДАНОГО МЕНЮ?

1. Для цього потрібно звернутися або до заступника директора з харчування ТОВ «КонтрактПродрезерв 5» свого району (телефон вказаний в куточку споживача в столовому залі), або за телефоном гарячої лінії +38097 001 12 01 з проханням створити для навчального закладу № ___ електронну анкету із зазначенням комплексу (обіди для 1-11 класів).

2. Протягом дня наші фахівці підготують анкету з переліком страв. Посилання на неї буде відправлене в електронному вигляді. Перейшовши за посиланням можна ознайомитися з правилами заповнення анкети. В анкеті представлений перелік страв за групами (перші страви, гарніри, м’ясні страви, салати, випічка, напої і т. ін.), в кінці анкети запропоновані ціни комплексів, з яких можна обрати найбільш прийнятний варіант.

3. Після закінчення голосування, наші аналітики оброблять інформацію і передадуть її до технологічного відділу. Після чого технологи складуть меню, згідно отриманих побажань і з урахуванням: норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

4. Батьки зможуть ознайомитися із складеним меню і внести коригування за бажанням.

Допоможіть покращити процес
організації харчування