ОРГАНІЗАЦІЯ ХАРЧУВАННЯ «ПІД КЛЮЧ»
РОЗПОДІЛЬЧІ ЦЕНТРИ

Чотири центри обладнані оптимальною системою зберігання, розподілу та доставки продуктів, мають сертифікат ISO, відповідають всім вимогам і мають необхідне обладнання високого рівня.

На складі є кілька холодильних камер для зберігання риби, м’яса та консервованих продуктів і фруктів. Овочі зберігаються в окремому вентильованому приміщенні. Цукор, борошно і крупи знаходяться в сухому місці.

На кожному продукті позначений термін придатності і повністю витримано товарне сусідство. Продукти на складі зберігаються не більше тижня, в залежності від їх терміну придатності.

ЯК МИ ГОТУЄМО

Використовуючи сучасне технологічне обладнання — ми гарантуємо якість приготування їжі.

Увесь цикл приготування страв відбувається на харчоблоках. Всі страви готуються відповідно до технологічних карт, та відповідають санітарним нормам.

Харчоблоки обладнанані всім необхідним технологічним і холодильним обладнанням, виробничим інвентарем, кухонним посудом.

КОНТРОЛЬ ЯКОСТІ
Працюємо тільки з високоякісними продуктами: м'ясо тільки охолоджене; молочні продукти, що відповідають вимогам ДЕСТ, ТУ; ковбасні вироби тільки вищого гатунку.
Технологи і ревізори нашої компанії проводять контроль якості на кожному етапі технологічного процесу, починаючи з закупівлі продуктів харчування і закінчуючи виходом готових страв.
У 2018 році компанія пройшла сертифікаційний аудит на відповідність вимогам національного стандарту ДСТУ ISO 9001: 2015 року, який підтверджує, що всі виробничі, проектні і бізнес-процеси всередині компанії, а також взаємодія з клієнтами та постачальниками відповідають всесвітньо визнаним вимогам в області систем менеджменту якості.
ПОСТАЧАЛЬНИКИ

На постійній основі працюємо тільки з перевіреними постачальниками і виробниками з давніми традиціями. Це забезпечує широкий асортимент і доступні ціни. Всі закуповувані продукти мають супровідні документи — сертифікати якості, декларації від виробника.

Допоможіть покращити процес
організації харчування