Такий чай особливо корисний при розумовому і фізичному перевтомленні, підвищує стійкість нашого організму до інфекцій і вірусів. Дуже корисний чай з шипшини при недокрів’ї. Шипшина багата на вітамін С, Е, А, В2, залізом, міддю, марганцем, кремнієм, фосфором. Це безумовно вітамінний напій, до того ж — дуже простий у приготуванні.

Як приготувати?

  • На жменю плодів шипшини беремо літр води.
  • Шипшину попередньо промиваємо і просушуємо.
  • Воду кип’ятимо і заливаємо плоди, щоб вода повністю покривала шипшину.
  • Настоюємо чай в закритому посуді 6 годин (підійде термос).
  • Далі проціджуємо чай, підігріваємо і додаємо до смаку мед або цукор.
  • Чай виходить з легкою кислинкою.

Корисного чаювання!

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Користь баклажанів в харчуванні дитини
Користь баклажанів в харчуванні дитини
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я