Наші дівчата-кухарі талановиті та цілеспрямовані. Вони відповідально  відносяться до своєї справи, радують оточуючих своїми привітними посмішками, а діток, для яких готують, смачними стравами. Саме з такою буде наше наступне інтерв`ю.  Знайомтесь — Нор Валентина Василівна — завідуюча виробництвом СШ №28 м. Дніпра.

Вона любить експериментувати з простими продуктами,  завжди у пошуку нових рецептів та оригінальних смаків. Кожного дня Валентина Василівна прагне вгодити діткам смачним частуванням і це в неї виходить блискуче.

ЧОМУ ВИ ОБРАЛИ ПРОФЕСІЮ КУХАРЯ?

Тому, що я люблю готувати. Це приносить мені задоволення.

ЩО НАЙЦІКАВІШЕ У ВАШІЙ РОБОТІ?

Мені подобається радувати людей вишуканими стравами.

ЧИ ДОЗВОЛЯЄ ВАША ПРОФЕСІЯ РОЗКРИТИ ТВОРЧІ ЗДІБНОСТІ? ПРОЯВИТИ СЕБЕ?

Приготування їжі – це поле для нескінченних експериментів, результат яких нові страви з новими відтінками смаків і смакових поєднань. А можна ще всім знайому страву по-новому, оригінально оформити і вона буде по-іншому сприйматися.

НАСКІЛЬКИ ВАША ПРОФЕСІЯ ПОТРІБНА І ВАЖЛИВА?

Не буду оригінальною, якщо скажу, що вона і важлива, і потрібна. Але для мене головне, що професія кухаря дає можливість приносити радість дітям, побачити в дитячих очах і захват, і вдячність, і навіть здивування.

ВАША ПРОФЕСІЙНА МРІЯ?

Приготувати найсмачнішу страву зі звичайних продуктів.

ЯКА ВАША УЛЮБЛЕНА СТРАВА?

Ковбаски «Львівські»

Які продукти знадобляться для приготування 10 порцій ковбасок?

  • Свинина м’якоть охолоджена – 450 г
  • Сало шпик – 80 г
  • Молоко або вода – 50 г
  • Яйця курячі – 1 шт.
  • Сухарі панірувальні – 80 г
  • Сіль – 1 ч. л.
  • Олія рослинна – 70 г

Як готувати

  • Гарно промити м’ясо у холодній проточній воді, підсушити, нарізати на шматки, пропустити через м’ясорубку, додати сало шпик, нарізане дрібним кубиком, молоко або воду, сіль, добре перемішати.
  • З готової котлетної маси сформувати напівфабрикати у вигляді ковбасок, замочити у льєзоні, панірувати у сухарях та обсмажити на пательні упродовж 8-10 хвилин до рум’яної скоринки.

Смачного!

 

 

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Про користь слив у дитячому харчуванні
Про користь слив у дитячому харчуванні