Безпечнi умови приготування їжі для дітей завжди на першому місці в нашій компанії. Ми піклуємося про дотримання санітарно-гігієнічних норм на об’єктах, які обслуговуємо, про свіжість продуктів і якість страв.

У 2019 компанія «Контракт Продрезерв 5» успішно пройшла сертифікаційний аудит з якості у відповідності до вимог стандарту харчової безпеки ISO 22000:2005 «Системи управління безпечністю харчових продуктів». Такий стандарт харчової безпеки застосовується до всіх організацій харчового ланцюга та містить вимоги до процесів та процедур управління безпечністю харчових продуктів відповідно до принципів HACCP.

Сьогодні в компанії впроваджується система менеджменту якості ХАССП — стандарти управління і оцінки небезпечними факторами на харчовому виробництві. Це передбачає систематичний превентивний підхід до контролю безпечності харчових продуктів (біологічних, хімічних та фізичних ризиків) на всіх етапах технологічного процесу, починаючи з отримання сировини від постачальників, задіяних технологій обробки продуктів, гігієни працівників харчоблоків, дотримання санітарних норм в приміщенні і закінчуючи видачею готових страв.

Вимоги ХАССП для навчальних закладів суворі. Комплекс задіяних заходів захищає дітей від харчових і алергічних отруєнь та є важливим інструментом для контролю безпеки харчування у дитячих садках, школах та інших навчальних закладах, які обслуговує компанія. Тому батьки можуть бути впевненими у безпеці харчування дитини.

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Користь баклажанів в харчуванні дитини
Користь баклажанів в харчуванні дитини
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я