Складові:

  • Кабачок – два невеличкі з тонкою шкіркою (700 г)
  • Горошок зелений свіжий — 300 г
  • Олія соняшникова – 2-3 ст. л.
  • Перець пекучий червоний – невеличкий шматочок
  • Зелень коріандру (кінза) свіжа – 2 ст. л.
  • Коріандр мелений – 2 ч. л.
  • Кмин – 1 ч. л.
  • Куркума, мелена – 1 ч. л.
  • Сіль кухонна – 1 ч. л.

Час приготування страви лише 25 хвилин – те, що треба, коли сил на складні кулінарні шедеври ввечері вже не вистачає.

Як готувати?

1. Нагріти олію на середньому вогні у місткій каструлі з товстим дном та тефлоновим покриттям. Додати гострий перець, кмин і смажити, поки спеції не потемніють.

2. Тим часом нарізати кабачок брусочками або кружальцями завтовшки 0,5см.

3. Додати до прожарених спецій кабачки, куркуму, мелений коріандр, свіжий зелений горошок, половину зелені. Закрити кришкою і тушкувати 10 хв, час від часу помішуючи.

4. Відкрити кришку і смажити, поки кабачок не стане м’яким а лишня волога не випариться. Якщо Ви використовуєте морожений горошок, додайте його за 1-2 хв до кінця приготування.

5. Заправити страву сіллю і зеленню, яка залишилася, обережно перемішати і подати.

Смачної легкої вечері!

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
10 причин включити горіхи до раціону дитини
10 причин включити горіхи до раціону дитини
Йогурт з гранолою — підвищуємо імунітет смачно!
Йогурт з гранолою — підвищуємо імунітет смачно!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Яблучно-морквяний фреш для підвищення імунітету дитини
Яблучно-морквяний фреш для підвищення імунітету дитини