Цінні для здоров’я властивості обліпихи відомі з давних часів. Слов’яни використовували її плоди для скорішого одужання та відновлення сил після тривалої хвороби та під час виснажливих далеких переходів. Користуйтесь цілющими властивостями ягоди і ви, зміцнюйте імунітет всієї родини.

Для приготування чаю знадобиться:

  • обліпиха — 200 г
  • апельсин — ½ шт.
  • лимон (або лайм) — ½ шт.
  • тростинний цукор — 3 ст. л.
  • паличка кориці — 1 шт.
  • гвоздика — за смаком
  • свіжа м’ята — за бажанням
  • вода — 700 мл.

Як готувати

Обліпиху добре промити і проварити на середньому вогні протягом хвилини. Ягоди злегка розчавити товкачем, додати нарізані кружальцями апельсин і лимон (або лайм), цукор, корицю, свіжу м’яту і гвоздику, залити окропом. Дати настоятися ще п’ять хвилин. Пити гарячим.

Пийте із задоволенням та будьте здорові!

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Йогурт з гранолою — підвищуємо імунітет смачно!
Йогурт з гранолою — підвищуємо імунітет смачно!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Яблучно-морквяний фреш для підвищення імунітету дитини
Яблучно-морквяний фреш для підвищення імунітету дитини
Другі сніданки для зміцнення імунітету діток у ДНЗ №310
Другі сніданки для зміцнення імунітету діток у ДНЗ №310