Раціон дитини збалансований по найважливішим живильним елементам. Все меню розроблено спеціально для різних вікових категорій, з урахуванням: норм, рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

✅Асортимент страв двотижневого меню включає: салати, м’ясні страви, гарніри, перші і другі гарячі страви, борошняні вироби.

✅Батьки можуть бути впевнені в тому, що їх дитина під час перебування в навчальному закладі не буде нагодована забороненими для дітей підсилювачами смаку, підсолоджувачами та іншими Є-шкамі.

✅Процес кулінарної обробки їжі спирається на існуючі норми і правила, з урахуванням особливостей розвитку дитину певного віку.

✅Весь цикл приготування страв відбувається безпосередньо на харчоблоці навчального закладу.

✅Всі страви готуються відповідно до технологічних карт і санітарних норм.

✅Організоване харчування дитини — це запорука її здоров’я!

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Користь баклажанів в харчуванні дитини
Користь баклажанів в харчуванні дитини
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я