Сьогодні завітали до ДНЗ № 288 у місті Дніпро. Отримали море задоволення від спостереження за процесом приготування смачних страв для дітей і, звичайно ж, спілкування з дівчатами-кухарями. Вони сяяли як сонечка і випромінювали радість.

«З нетерпінням чекали, коли вже дитячі садочки відновлять роботу. Як добре, що це, нарешті стало можливим і ми можемо знову готувати для малюків»,- поділилася з нами своїми думками зав. виробництвом ДНЗ №288 – Лілія Бойко.

На обід цього дня в садочку був плов із курячим філе, яскравий салат з відварних бурячків, супчик селянський з пшеничною крупою, компот з сухофруктів та свіжий хліб двох видів (пшеничний і житній).

«Робота кипить. Безмежно раді, що дітки їдять із задоволенням. Адже ми дуже стараємося для них», — каже кухар ДНЗ №288-  Людмила Карпова.

На полуденок для малюків вже готувалася свіжа випічка – рум’яні, пухкі булочки.

Повне меню на 2020 рік для дитячих садочків міста Дніпра можна подивитися тут

Всі страви з меню готуються за санітарними нормами, з врахуванням рекомендацій дієтологів, вимог законодавства та досліджень Українського науково-дослідного інституту харчування.

В компанії «Контракт Продрезерв 5» працює система менеджменту якості ХАССП — стандарти управління і оцінки небезпечними факторами на харчовому виробництві.

Корисна інформація про організацію харчування також в нашому Telegram-каналі.

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Про користь слив у дитячому харчуванні
Про користь слив у дитячому харчуванні