Рік,  що минув був для ТОВ «Контракт Продрезерв 5» плідним та багатим на цікаві події. Хочеться пригадати найбільш яскраві моменти, зупинитися на досягненнях, розповісти про реалізовані проекти та дізнатися про плани на теперішній рік.

Сьогодні спілкуємося з директором ТОВ «Контракт Продрезерв 5» Авілко Ганною Олексіївною.

Шановна Ганно Олексіївно, яким став 2019 в історії «Контракт Продрезерв 5»? В чому секрет минулорічних досягнень та динамічного розвитку компанії?

2019  рік був нелегкий, але компанія «Контракт Продрезерв 5» продовжила розвиватись, вдосконалювати свою роботу. Відкривались лінії гарячого харчування в загальноосвітніх школах, була запущена сучасна, з новим технологічним обладнанням, фабрика-кухня.

Завдяки копіткій роботі наших технологів вчергове збагатилось меню в школах —  з`явились нові блюда для старшокласників.  Хочу зазначити, що напрацьований в цьому напрямку досвід інших майстрів, ми впроваджуємо в повсякденну практику. Так, в шкільному меню для старшокласників з`явились страви,  розроблені відомим шеф-кухарем, переможцем проекту  «Мастер Шеф Україна», засновником соціального проекту «CultFood» Євгеном Клопотенко.

Окремо декілька слів хочу сказати про наші соціальні проекти, які спрямовані  на розвиток та підтримку дітей. Це творчі конкурси «Зірки SchoolFood. Діти», фотоконкурс «SchoolFood. Photo», конкурс малюнку, кулінарні майстер-класи по ліпленню вареників, розпису пряників. На постійній основі ми підтримуємо вихованців КЗ Дніпровського дитячого будинку-інтернату ДОР, діток які перебувають на лікування у Відділенні реконструктивної хірургії з онкокойками і гематологічного відділення Дніпровської обласної дитячої клінічної лікарні. Привозимо з нагоди свят випічку власного виробництва, сувеніри.

Кожного дня ми прагнемо надавати якісні послуги з організації харчування. Важливим кроком на шляху їх покращення стало налагодження ефективного зворотнього зв’язку з батьками, вчителями, учнями. Ми оперативно реагуємо на зауваження та пропозиції, які надходять, вирішуємо всі питання швидко та предметно. Крім цього, ми надали можливість батькам брати участь у складанні меню  в учбових закладах. Шляхом заповнення анкети на нашому сайті вони можуть включити до меню страви, які на їхню думку дитина буде споживати з найбільшим задоволенням.

Що стосується Вашого запитання про секрет успіху, то відповідь, як мовиться, на поверхні: наші працівники. Люди, які трудяться в компанії «Контракт Продрезерв 5»- це команда  однодумців, працюючих на результат та закоханих в свою справу. З таким колективом можна вирішувати найскладніші питання, реалізовувати найсміливіші проекти.

 

Розкажіть детальніше про лінії гарячого харчування?

Протягом 2019 року ми відкрили 14 ліній роздачі гарячого харчування у школах Дніпра, Павлограда, Першотравенська, а також у Дніпровській державній академії будівництва та архітектури. Впровадження сучасного способу організації харчування дітей є для нас одним з пріоритетних напрямків розвитку. Різноманітний асортимент меню ліній складається з корисних, якісних, смачних, доступних страв, які враховують різні смаки.

До питання облаштування ліній ми підходимо комплексно. Фахівці компанії розробляють індивідуальні дизайн-проекти, які передбачають оригінальне оздоблення приміщень. Ми оформлювали лінії роздачі гарячого харчування в українському стилі, в стилі «великого міста», в стилі Прованс. Нещодавня робота наших фахівців – лінія роздачі гарячого харчування, стилізована під картинну галерею, де представлені твори великих майстрів епохи Відродження. Роботи з  оздоблення приміщення (дизайн, установка обладнання, ремонт, придбання меблів, необхідного інвентарю) ми виконуємо за кошти компанії.

Впровадження цього формату харчування  в школах мало позитивний відгук. Чому, на Ваш погляд?

Так, до нас постійно звертаються представники шкіл, батьки, учні з проханням відкрити лінії у школах, де їх ще немає. Асортимент ліній різноманітний. Щоденно в меню представлені смачні та корисні страви- соковиті котлети із рум’яною скоринкою, ніжні відбивні, запашні шашлички, нежирна риба. Багато гарнірів – різноманітні каші, овочеві рагу, блюда з картоплі. Не аби яким попитом користується випічка з різною начинкою. Корисні напої представлені соками, водою, компотами, чаєм. Відвідувачі обирають страви за бажанням, враховуючи власні смакові вподобання та потреби. Роблячи власний вибір, діти відчувають себе дорослими, поводяться більш впевнено та вільно. У цьому і є секрет успіху та популярністі такого формату харчування.

Розкажіть про плани на 2020 рік?

Продовжимо  роботу з розширення асортименту страв. Ми плануємо урізноманітнити меню навчальних закладів цікавими новинками, які будуть враховувати смакові вподобання дітей.

Наприкінці січня цього року на наше запрошення  Дніпро відвідає Євген Клопотенко. Сподіваюсь, що результатом цієї зустрічі стануть нові блюда, які ми запровадимо в практику нашої роботи.

З урахуванням аналізу європейських тенденцій організації харчування дітей, плануємо вітамінізувати раціон малюків в дитячих садочках за рахунок корисних перекусів.

В планах на 2020 рік ми маємо намір відкрити ще декілька ліній роздачі гарячого харчування в школах міст, які обслуговуємо.

На постійному контролі, як і в попередні роки, будуть стояти заходи, спрямовані на покращення якості обслуговування, посилення контролю якості на кожному етапі процесу організації харчування.

Звичайно ж,  продовжимо роботу по реалізації соціальних проектів. Думаю, що цього року їх кількість збільшиться.

Словом, справ дуже багато, сподіваємося що все задумане буде реалізовано!

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Про користь слив у дитячому харчуванні
Про користь слив у дитячому харчуванні