Такий чай захистить від застуди і збільшить кількість імунних клітин в крові. Женьшень допомагає не тільки поліпшити імунітет, але і справлятися зі стресом. П’ють його по 1 ст.л. 3 рази на день за 20 хвилин до їжі протягом 30 днів.

Як приготувати?

  • Для приготування чаю з женьшеню знадобиться порошок з сухого кореня.
  • Він заливається окропом в пропорції 1:10,
  • Далі він повинен настоятися 10 хвилин.
  • Залишилося тільки процідити.

Корисного чаювання!

 

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Кулінарна історія серпня: цікаві події
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Читайте цікаві новини у нашому Telegram!
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Ароматні та соковиті яблука – для задоволення і здоров’я
Про користь слив у дитячому харчуванні
Про користь слив у дитячому харчуванні