Шоколадна паска на Великдень потішить незвичним смаком та оригінальним оформленням. Її м’якуш виходить дуже пишним, трохи вологим в середині. Здивуйте рідних!

Для приготування шоколадної паски знадобиться:

  • молоко — 250 г;
  • мука — 350 г;
  • какао — 50 г;
  • масло вершкове — 100 г;
  • цукор — 150 г;
  • жовтки — 2 шт.;
  • дріжджі — 15 г;
  • журавлина сушена — 90 г;
  • волоський горіх — 100 г;
  • шоколад темний — 150 г;
  • цедра апельсина — 30 г;
  • карамель готова — 100 г.

Як готувати:

1. Молоко, дріжджі, цукор і 50 грамів борошна ретельно перемішати та поставити настоюватися у теплому місці без протягів. Після того як опара почне підніматися, замісити тісто. Додати какао, борошно, що залишилося, вершкове масло та жовтки.

2. Залишити тісто на 1-1,5 години аби добре підійшло. Як тісто збільшиться в об’ємі у 2-2,5 рази наповнити ним формочки на 2/3 об’єму.

3. Випікати паски в духовці за температури 180 0С протягом 20-30 хвилин (орієнтуйтесь по своїй духовці).

4. Темний шоколад розтопити на водяній бані, перелити в окрему ємність. Після того як паски будуть готові, полити їх зверху темним шоколадом та прикрасити за бажанням ( карамеллю, цедрою апельсина, сушеною журавлиною і волоським горіхом).

Смакота!

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Про користь рису у дитячому харчуванні
Про користь рису у дитячому харчуванні
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо страви родом з дитинства
Готуємо страви родом з дитинства