Мигдаль – смачний ароматний горіх, яким можна похрумтіти з користю. Діти ласують ним із задоволенням, водночас посилюючи опірні сили організму для боротьби з вірусами та інфекціями.

А ще мигдаль:

  • поліпшує стан мікрофлори кишківника, сприяє зростанню корисних біфідо- і лактобактерій;
  • покращує обмін речовин;
  • підтримує здоров’я шкіри, волосся і зубів;
  • нормалізує рівень цукру в крові;
  • зміцнює стінки судин, покращує кровотік;
  • покращує сон;
  • підвищує мозкову активність, покращує пам’ять;
  • зміцнює серце;
  • пригнічує запальні процеси в організмі;
  • зміцнює імунітет.

Мигдаль є джерелом білку, кальцію, заліза, магнію, фосфору, калію, цинку, мелатоніну, нікотинової кислоти, рибофлавіну. У ньому багато вітамінів групи В (В1, В2, В3, В5, В6, В9), токоферолу (вітаміну Е), вітаміну С, А та селену. Горішки багаті на харчові волокна, антиоксиданти, мононенасичені жири.

Поживний мигдаль є чудовим перекусом, адже сповнює енергією на тривалий час, насичуючи організм корисними речовинами.

Мигдалем із задоволенням хрумтять діти у навчальних закладах м. Дніпра, де вже впроваджені другі сніданки.

Більш детально про другі сніданки дивіться за посиланням.

Замовити другі сніданки для вашого учбового закладу (класу чи групи у дитячому садку) можна за телефоном (097) 001 12 01 (Viber, WhatsApp, Telegram) (пн.-пт. З 8 до 17 години).

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Про користь рису у дитячому харчуванні
Про користь рису у дитячому харчуванні
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо страви родом з дитинства
Готуємо страви родом з дитинства