Свіжовичавлений фреш – найкращий спосіб ввести в дитячий раціон якомога більше необхідних речовин, які стимулюють імунну систему та покращують роботу мозку. Хіба це не здорово!

Яблучно-морквяний фреш покращує травлення, бере участь в обмінних процесах, підвищує опірність організму вірусам.

Яблучний фреш багатий на вітаміни групи В, С, амінокислоти, кальцій, натрій, цинк. Допомагає зміцнити кістково-м’язову тканину. Калій підтримує кислотно-лужний і водний баланс в організмі, бере участь у всіх обмінних реакціях.

Морквяний фреш допомагає попередити вірусні недуги. Фітонциди, що містяться у свіжовичавленому соку, пригнічують віруси та бактерії. Вітамін А, яким багата морква, допомагає підтримати гостроту зору та покращити пильність. Крім того, свіжий морквяний сік багатий на найважливіші мікроелементи — калій, кальцій, залізо, фосфор.

До того ж яблучно-морквяний фреш має м’який освіжаючий смак, та приємний аромат. Дітки п’ють його із задоволенням.

Даний фреш вже є у раціоні других сніданків деяких ДНЗ та 1-4 класів шкіл м. Дніпра.

Більш детально про другі сніданки дивіться за посиланням.

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Про користь рису у дитячому харчуванні
Про користь рису у дитячому харчуванні
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо страви родом з дитинства
Готуємо страви родом з дитинства