Яблука- сповнені вітамінів, аромату, смаку! Приготуйте з ними оладки. Рецепт простий і в цьому його принадність! Залучіть до процесу дітей. Кілька хвилин – і на столі повна тарілка смачних оладок! Ласуйте на сніданок, на полуденок або в якості корисного десерту після обіду.

Для приготування 5 порцій оладок знадобиться:

  • Яблука – 3 шт. (середні за розміром)
  • Кефір – 0,5 л
  • Цукор – 1,5 ст. л.
  • Борошно пшеничне – 400 г
  • Яйця – 1 шт.
  • Сіль — 1 дрібка
  • Сода харчова – 0,5 ч. л.
  • Олія – для смаження

Почнімо готувати!

1. Кефір виливаємо в миску. Додаємо яйце, сіль, цукор. Перемішуємо (можна міксером або блендером). Поступово додаємо просіяне борошно разом з содою.

Діткам особливо подобається поратися із тістом. Адже це справжня магія – змішуючи різні інгредієнти отримати щось зовсім інше – за консистенцію, кольором і властивостями.

2. Все ретельно перемішуємо і відставляємо на кілька хвилин, щоб усі інгредієнти подружилися і відпочили.

3. В цей час займемося нашими яблучками, помиємо і зріжемо шкірку та наріжемо невеликими кубиками або скибочками.

4. Додаємо яблука до тіста і знову добре перемішуємо.

5. Смажимо оладки на середньому вогні в достатній кількості олії, щоб добре пропіклися, а яблучка стали м’якими.

!Будьте обережні і не підпускайте дитину до плити, нехай спостерігає!

6. Викладаємо готові оладки на тарілку, застелену паперовим рушником, який вбере залишки олії.

Ось і все — смачна страва готова! Ставимо чайник і кличемо сім’ю та гостей за стіл.

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Про користь рису у дитячому харчуванні
Про користь рису у дитячому харчуванні
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо страви родом з дитинства
Готуємо страви родом з дитинства