Такий чай особливо корисний при розумовому і фізичному перевтомленні, підвищує стійкість нашого організму до інфекцій і вірусів. Дуже корисний чай з шипшини при недокрів’ї. Шипшина багата на вітамін С, Е, А, В2, залізом, міддю, марганцем, кремнієм, фосфором. Це безумовно вітамінний напій, до того ж — дуже простий у приготуванні.

Як приготувати?

  • На жменю плодів шипшини беремо літр води.
  • Шипшину попередньо промиваємо і просушуємо.
  • Воду кип’ятимо і заливаємо плоди, щоб вода повністю покривала шипшину.
  • Настоюємо чай в закритому посуді 6 годин (підійде термос).
  • Далі проціджуємо чай, підігріваємо і додаємо до смаку мед або цукор.
  • Чай виходить з легкою кислинкою.

Корисного чаювання!

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Про користь рису у дитячому харчуванні
Про користь рису у дитячому харчуванні
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо страви родом з дитинства
Готуємо страви родом з дитинства