Такий чай захистить від застуди і збільшить кількість імунних клітин в крові. Женьшень допомагає не тільки поліпшити імунітет, але і справлятися зі стресом. П’ють його по 1 ст.л. 3 рази на день за 20 хвилин до їжі протягом 30 днів.

Як приготувати?

  • Для приготування чаю з женьшеню знадобиться порошок з сухого кореня.
  • Він заливається окропом в пропорції 1:10,
  • Далі він повинен настоятися 10 хвилин.
  • Залишилося тільки процідити.

Корисного чаювання!

 

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Про користь рису у дитячому харчуванні
Про користь рису у дитячому харчуванні
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо страви родом з дитинства
Готуємо страви родом з дитинства