Не уявляєте Новий рік без салатів? Тоді записуйте свіжі ідеї для святкового застілля!
Салат з індичкою і апельсинами.
Яскравий і соковитий !

Час приготування — 30 хв

На 4 порції салату знадобляться такі

Iнгредієнти:

  • 140 г руколи або бебі-шпинату
  • 340 г приготовленої подрібненої індички або курки
  • 1 червоний болгарський перець, нарізаний смужками (1 чашка)
  • 1/4 чашки свіжої кінзи
  • 3 ст л соку апельсина
  • 2 ст л рослинної олії
  • 1 ч л меду
  • 2 ч л соку лимона
  • 2 ч л дижонскої гірчиці
  • 1/4 ч л меленого кмину
  • 1/4 ч л солі
  • 1/4 ч л меленого перцю
  • 4 апельсини, очищених і нарізаних

Як готувати

1. Змішайте у великій мисці рукколу, індичку, болгарський перець і кінзу.

2. Збийте в невеликій мисці апельсиновий сік, масло, мед, лимонний сік, гірчицю, кмин, сіль і перець. Збризніть салат оцтом; акуратно перемішайте.

Перед подачею додайте в салат апельсинові частки.
Увага! салат:

— без глютену

— без лактози

— містить мед

Смачного!

 

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Про користь рису у дитячому харчуванні
Про користь рису у дитячому харчуванні
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо страви родом з дитинства
Готуємо страви родом з дитинства