Їсти салати на основі овочів — дуже корисне заняття, але восени хочеться з’їсти чогось теплого! Не хвилюйтесь, вихід завжди є! Пропонуємо вашій увазі теплий салат!

Записуємо рецепт.

Що знадобиться

  • Лук-порей — 1 шт
  • Морква — 1 шт
  • Баклажан — 1 шт
  • Петрушка — за смаком
  • Морська сіль — за смаком
  • Чорний перець — за смаком
  • Часник — 1 зубчик
  • Рослинна олія — 3 ст л

Як готувати

1. Розігріти сковорідку з невеликою кількістю олії.

2. Нарізати білу частину цибулі-порею півкільцями. Пасерувати кілька хвилин до прозорості.

3. Додати моркву, нарізану соломкою, і тушкувати під кришкою кілька хвилин.

4. Тим часом нарізати баклажан брусочками разом зі шкіркою. Відправити його до овочів під кришку і забути про них на 30 хвилин.

Готові овочі посолити, додати трохи перцю і подрібнену петрушку. Перед подачею салат можна посипати зернятками кунжуту або соняшника.

Грійтеся і насолоджуйтеся осінніми вітамінами одночасно.

Сподобалося? Тисніть лайк. Розкажіть друзям:
Дивіться також:
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Лінія гарячого харчування СШ 47 міста Києва
Про користь рису у дитячому харчуванні
Про користь рису у дитячому харчуванні
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо для малечі із задоволенням!
Готуємо страви родом з дитинства
Готуємо страви родом з дитинства